Måndag....

Jaha då är det en ny vecka och det suger pung, sitter på jobbet, sliter som ett as eller inte eftersom det är ganska lugnt just nu, ikväll blir det att prova kläder som gumman beställt åt mig. Det paketet kom idag så nu ska vi hämta det efter jobbet. Var iväg till Kent på lunchen och skulle kolla på min gamla bil eftersom den inte startar nu mer. Ska försöka dra igång den efter vi hämtat paketet. Sen blir det hem å städa å sånt oroligt men nyttigt göra...

Ska även försöka hinna med en promenad med älsklingen eftersom vi sagt att vi ska bli bättre på det.

Helgen var underbart härlig, började med att laga mammas bil på lördagen med Mattias, träffade mamma å syrran på e-center för att lämna tillbaka bilen, var å handla där en sväng, sen vart det Earth hour å vi släckte inte en enda lampa och var ut å kolla när dem släckte ner staden, efter det så hamnade vi i Ljusne för ovanlighetensskull ;) hos go svärföräldrarna.

Söndagen börjades med matlagning till matlådor, sen när det var klart så hämtade vi Mattias och drog till Bollnäs å mamma som skulle bjuda på mat som tack för hjälpen med bilen. Gott som fan var det som vi fick.
Efter mamma så drog vi till Patrik "Pure" Hansson och diskuterade om jag ska börja som domare i Street Car Fest sammanhang. Och det lutar nog åt det med kan jag lova, ska även hämta några bilar hos han nu sen för att slakta och göra hans fru glad.

Nä nu blir det mer jobb. Hörs!

Kommentarer
Postat av: Linda

En månad sen du skrev nå nu.. Kan inte hända mycket i ditt liv! ;]

2009-04-30 @ 10:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0