Måndag....

Jaha då är det en ny vecka och det suger pung, sitter på jobbet, sliter som ett as eller inte eftersom det är ganska lugnt just nu, ikväll blir det att prova kläder som gumman beställt åt mig. Det paketet kom idag så nu ska vi hämta det efter jobbet. Var iväg till Kent på lunchen och skulle kolla på min gamla bil eftersom den inte startar nu mer. Ska försöka dra igång den efter vi hämtat paketet. Sen blir det hem å städa å sånt oroligt men nyttigt göra...

Ska även försöka hinna med en promenad med älsklingen eftersom vi sagt att vi ska bli bättre på det.

Helgen var underbart härlig, började med att laga mammas bil på lördagen med Mattias, träffade mamma å syrran på e-center för att lämna tillbaka bilen, var å handla där en sväng, sen vart det Earth hour å vi släckte inte en enda lampa och var ut å kolla när dem släckte ner staden, efter det så hamnade vi i Ljusne för ovanlighetensskull ;) hos go svärföräldrarna.

Söndagen börjades med matlagning till matlådor, sen när det var klart så hämtade vi Mattias och drog till Bollnäs å mamma som skulle bjuda på mat som tack för hjälpen med bilen. Gott som fan var det som vi fick.
Efter mamma så drog vi till Patrik "Pure" Hansson och diskuterade om jag ska börja som domare i Street Car Fest sammanhang. Och det lutar nog åt det med kan jag lova, ska även hämta några bilar hos han nu sen för att slakta och göra hans fru glad.

Nä nu blir det mer jobb. Hörs!

Fredag

Nu närmar sig helgen med stormsteg, sitter på jobbet gör inget eftersom det är lugnt, semester med gumman verkar skita sig rejält :( Men men det finns alltid lösningar.
I helgen händer det lite saker som: laga mammas bil som hon kommer med när som helst.
Ska till vannsättersskroten efter jobbet å kolla på baklysen till gummans bil, eftersom jag ska göra egna med vit blinkers. Sen blir det nog hem å mysa lite eller nå sånt.
Drar till garaget imorgonbitti för att meka Golf åt mamma, sen efter det så blir det Bollnäs å lämna den samt handla lite på den nya butiken som öppnat där, ska även handla till matlådor å göra det på söndag, ska även försöka hinna med gumman lite mellan allt :P

Sonen drog till mamma sin idag efter dagis och blir där en vecka.

over and out!

Loaded

Ja detta är väl en av världens häftigaste bilar som nånsin byggts.
Har följt denna bil sen man kunde det via nätet och väd händer när man lånar ut den till en provrunda? Jo man kvaddar den. Man tror att när man lånar ut den till ett känt tv-program så ska väl sakerna vara hela men inte då, det kan ävenhända den bästa men nu har den återuppstått till det ännu grymmare utseende tack vare Paul "Paintworx".

Så här såg det ut när den kvaddades iaf:


Iaf har denna vecka varit som dem andra i mitt liv sen Linda kom in, alltså UNDERBAR.

Peace and over

RSS 2.0