Lego är.....

Min sambo inspirerade mej med detta tidsfördriv.
Skriv ditt namn och är: Lego är tex o sök på det på google och ta dem 5 första träffarna som kommer upp.

Lego är en killsak som vissa tjejer tycker om!
Lego är tråkigt dyrt!
Lego är skitbra!
Lego är framtiden!
Lego är coolt ändå!

Vad är du?

Onsdag å hemma än....

Ja då har halva veckan gått o man har inte varit på jobbet än o jobbat, hemma än med Samuel som blivit lite piggare, idag har han varit ganska pigg iaf på eftermiddagen, få se hur han är imorgonbitti när man kliver upp och kollar tempen. Kanske man kan jobba, det vore skönt o få komma ut från hemmets sjuka väggar nu.

Igår var vi ner på bokrean en sväng för att få lite luft samt mathandla lite, sonen orkade knappt det men vi tvingade honom nästan. Nä så illa var det inte men nästan :P

Hittade 3 böcker åt han o 3 åt gumman, själv fick man inte en bok... :(

2 av böckerna...

Ikväll har vi tittat lite på tv samt lekt lite på vetgirig.

Beställde ny mobil i morse o dem har redan skickat den, en Nokia 6220 Classic. Mumma hoppas jag på.


Sjukdommar....

Ja då är man hemma med en sjuk son, han kom från mamma hans i fredags och hade 40 graders feber, piggnade på sig lite med hjälp av lite medicin men tog om på han igen, lördagen tillbringades hemma å mamma kom på besök, hade med sig lite godaker till Samuel så att han får i sig nånting, som om han inte får det ändå ;) Men mamma e söt hon som kommer från Bollnäs å kollar till barnbarnet sitt. Kvällen tillbringades framför melodifestivalen och EMD var ju klart bäst, det är en låt som kommer att plåga oss svenskar i sommar tror jag.Söndagen var Samuel feberfri nästan hela dagen, ingen märkvärdig temp iaf, 37,4 som mest, tänkte att då kan man kanske jobba på måndagen, men tji fick jag.

Vaknade på måndagen å tog tempen igen på sonen och han hade 39,4 så det vart till att vara hemma, snorig å hostig är han med. Dagen bjöd på att grannen körde fast i grindstolpen och behövde hjälp loss, Volvo 740-Grindstolpe 0-1 haha. Ut å drog loss han med 945an medans sonen var inne.

Grannens bil i stolpen:


Sonen orkade leka lite med en boll iaf som vi rullade mellan varandra, gumman kom hem till lunch å hann inte mer än käka så sov hon som en stock i soffan å jag å sonen somnade i hans säng ett tag. Kvällen kom å hyresvärden kom å sa att det kommer folk vid 20 å kollar på lgh här, ok sa jag å dem kom. Visade dem å sonen höll på att somna ståendes eller sittandes i soffan.

Nattade han å slappade framför datorn en sväng innan vi stupade i säng.

Idag kom Mattias på besök, han hade skickat sms imorse å undra om jag var hemma eftersom bilen stog hemma, svarade ja å han kom sen på besök å drack lite kaffe. Nu sover Linda igen sen ett tag tillbaka å sonen tittar på Cartoon Network, jag ska röka å dricka lite kaffe innan jag ska till å laga lite mat.

Fredag.

Äntligen helg snart, kallt ute -20 här idag, startade gummans bil 20 min innan vi skulle åka till jobbet nyss, hade frysit ihop :( så det vart till å ta min 945a istället... Funkar det med men tänkte inte tanka den nå i helgen men blir så ändå ;) Lillälsk kommer hem ikväll, ska hämta han vid 16 ikväll, dem som vi ska hyra huset av kommer ikväll dem med, ska skriva kontraktet.

Ikväll gäller det för S/L att vinna så att dem slipper kvala till 2an igen*håller mina tummar*
Fick rails till bilen igår *roligt*
Vunnit dem på Tradera så...

Blir en familjehelg i mystecknet ;)

Älskar er Samuel och Linda ni är mina for ever!

Livet leker

Ja man sitter på jobbet igen som vanligt men det är ovanligt lugnt just nu, annars är man bara nöjd med allt som livet ger och njuter i fulla drag. Nyförlovad, lika kär än, ska flytta snart till hus som vi ska hyra så det kan inte bli bättre än vad det är nu. Sonen kommer hem imorgon så då är famlijen komplett igen. Igår var vi på Tranan i Bollnäs och ät god mat med efterrätt och jag drack lite med ;) Det ni, det hör inte till vanligheterna att jag dricker alkohol.
Var å hämtade mina rails till Jokern idag på förmiddagen samt lämnade in armbandet jag fick av gumman för att det var för stort. Får det till veckan igen :( Jobbar till 20.30 ikväll sen imorgon dag.
Hoppas att S/L tar segern imorgon nu så att dem slipper kvala, jag vet en som kommer att sitta klistrad vid datorn för att få reda på slutresultaten. :P

Nä nu ska jag slita lite mer på jobbet, HÖRS!!!!

Mycket nu!

Godmorgon.

Ja nu har man inte skrivit på ett tag men det har ju hänt en hel del kan jag lova.

13/2 - Samuel åker till mamma sin efter att jag har varit hemma med han, hamnar på hockey en sväng på kvällen, sen efter det så bar det av upp på östra berget, för att reka lite....

14/2 - Dagen lr natten började på Östra berget och där skulle det fotas en förlovning, alltså det vart en magisk natt kan man säga, Anders som var med han fotade oss som skulle byta ringar så här på alla hjärtans dag. Dvs Jag och Linda min kärlek.
 

Efter detta var avklarat så åkte vi hem med Anders till Vallvik och sladdade in hos svärföräldrarna för en liten snabbfika och visa vad vi gjort. För att visa Malin att vi varit där mitt i natten så tog vi lite bilder på svärfars klocka som visade tiden:Sen hem och sova, vaknade runt 11:20 sen och var kanon väder ute, kunde ju inte låta en sån dag gå förbi obemärkt så vi klädde oss och sprang ut i solen, var ute och gick strax över 2 timmar och fotade allt möjligt. Vilken underbar dag det var, sen kom Per med 2 bärbara som skulle fixas så det var dags att röra sig hemåt innan han kom, käkade lite och tog sen tag i dem där cp datorerna. Efter det var kalrt skulle vi bara åka en sväng å köpa cigg men hamnade i Ljusne hos svärföräldrarna igen och dit kom gummans bror å tant med. Massa gott fika och skitsnack är trevligt, fick även med oss en ny gitarr till vårat Wii så nu har vi 2 med!!!!

Orkar inge mer nu tar resten en annan månad eller dag...

RSS 2.0